Hij vraagt ​​een 100-jarige of hij hem gezelschap wil houden in Disneyland: hij accepteert en heeft een onvergetelijke dag

Janine image
door Janine

02 Oktober 2022

Hij vraagt ​​een 100-jarige of hij hem gezelschap wil houden in Disneyland: hij accepteert en heeft een onvergetelijke dag
Advertisement

Er zijn mensen die geboren zijn met de wil om anderen te helpen en die er alles aan doen om wat vriendelijkheid en goedheid te verspreiden. Een daarvan is Isaiah Garza, een ontwerper en ondernemer die zijn leven ingrijpend heeft weten te veranderen. Ooit dakloos, zijn er tegenwoordig beroemdheden die sieraden dragen die door hemzelf zijn ontworpen. Dankzij zijn bekendheid kan Isaiah zich ook wijden aan een andere belangrijke activiteit, namelijk het leven van anderen verbeteren en toekomstige generaties inspireren. Onder de vele positieve acties maakte Isaiah de dag voor een 100-jarige man mooier, die niet geloofde dat hij nog zulke prachtige momenten zou hebben beleefd.

via TikTok / isaiahgarza

Advertisement
TikTok / isaiahgarza

TikTok / isaiahgarza

In een van zijn video's op TikTok vraagt ​​Isaiah aan een oudere man die hij op straat heeft ontmoet of hij hem wil vergezellen naar Disneyland, het beroemdste pretpark ter wereld. Op dat verzoek is de oude man een beetje in de war en vraagt ​​aan Isaiah of hij zeker weet dat hij met hem mee wil gaan. "Sorry als ik u stoor, vandaag was een beetje een moeilijke dag voor mij", zegt Isaiah in de video, terwijl de oude man naar hem luistert, ondersteund door zijn rollator, "Ik vroeg me af of je met me mee naar Disneyland zou willen.”

De oude man, die 100 jaar oud is, had zo'n voorstel nooit verwacht en nam het graag aan. Vanaf het begin is het duidelijk dat Isaiah de dag van die man leuker gaat maken dan normaal, maar het meest opvallende is dat de man hem niet openlijk vertelt dat hij iets leuks voor hem doet; integendeel, het verzoek van de man lijkt een gunst waarvan hij hoopt dat de oude man hem zal geven. Hoe dan ook, aan het eind van de dag zullen ze allebei begrijpen dat ze onvergetelijke momenten hebben beleefd.

Advertisement
TikTok / isaiahgarza

TikTok / isaiahgarza

In de TikTok-video zien we de man die ondanks zijn leeftijd veel plezier beleeft aan de attracties van het beroemdste pretpark ter wereld - de magische wereld van Disney is tenslotte tijdloos! Het meest ontroerende is hoe Isaiah er uiteindelijk in slaagde om van de dag van deze man een van zijn mooiste momenten te maken: "Ik dacht dat mijn leven op het einde was", zegt de oude man in de video, zichtbaar ontroerd en blij met dat speciale cadeau. Laten we niet vergeten dat ouderen vaak geïsoleerd zijn van de samenleving en dat het voor hen erg moeilijk is om de eenzaamheid te overwinnen. De glimlach en het plezier van deze man is echter zeker ook een kostbaar geschenk voor Isaiah, die niet kan wachten om meer momenten te delen met de bejaarde man.

Advertisement