Op 92-jarige leeftijd draagt ​​ze een bikini op een prachtige manier: "Ik eet wat ik wil en geniet van het leven"

Janine image
door Janine

01 Februari 2023

Op 92-jarige leeftijd draagt ​​ze een bikini op een prachtige manier: "Ik eet wat ik wil en geniet van het leven"
Advertisement

Als we eenmaal een bepaalde leeftijd hebben bereikt, hebben we te maken met het verstrijken van de tijd en met de tekenen die dit, of we het nu leuk vinden of niet, op ons lichaam achterlaat. Rimpels, minder strakke spieren, vermoeidheid en afnemende vitaliteit zijn meestal het spoor van de geleefde jaren, maar er zijn er die er niet onder lijken te “lijden”, integendeel, hoe ouder ze worden, hoe meer ze erin slagen om een jeugd te behouden die ze nooit hadden verwacht.

Geloof je het niet? Kijk maar eens naar de hoofdrolspeelster van dit verhaal om overtuigd te raken en te hopen dat we op een dag haar eerbiedwaardige oude dag zullen bereiken met dezelfde kracht en hetzelfde verlangen om keer op keer te glimlachen in het leven. Maar we vertellen je wat meer over haar.

via New York Post

Advertisement
@joansumner1930/Tik Tok

@joansumner1930/Tik Tok

Geboren in de jaren ’30, is de mooie Joan Woodhouse 92 jaar oud die, we moeten het toegeven, er wonderbaarlijk goed uitziet. Beroemd geworden op internet vanwege de talloze video's die op haar TikTok-pagina worden gedeeld, laat de vriendelijke oma elke gebruiker die haar leert kennen sprakeloos achter. De reden ligt juist in het feit dat ze er vele jaren jonger uitziet dan ze in werkelijkheid is.

Ze is moeder van 8 kinderen, grootmoeder van 18 kleinkinderen en 10 achterkleinkinderen, ze komt oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk, maar woont al lang in Costa Colida, in Spanje, waar ze het leven graag op de meest serene manier doorbrengt. Dit is een van haar geheimen om een ​​jeugdige geest te behouden, ook al zegt haar leeftijd iets anders, zoals ze zelf zei.

Advertisement
@joansumner1930/Tik Tok

@joansumner1930/Tik Tok

"Ik volg geen absurde diëten om fit te blijven. Ik drink heel weinig, maar alleen omdat ik het niet meer zo lekker vind en ik stopte met roken toen ik 60 was, toen ik me realiseerde dat er meer nadelen dan voordelen waren - bekende ze - Voor de rest geniet ik van het leven en zie ik het elke dag met een glimlach tegemoet, alsof ik nog 21 ben. Ik denk dat de beste manier om fit te blijven is om niet te veel negatieve gedachten te hebben, ik heb altijd zorgeloos geleefd en heb geprobeerd me niet te druk te maken – vervolgde ze – Om nog maar te zwijgen van het feit dat ik ook veel geluk heb gehad: ik heb geen grote gezondheidsproblemen en mijn dierbaren maken het allemaal goed, daarom heb ik geen negatieve dingen die wegen op mijn mentale en fysieke welzijn".

@joansumner1930/Tik Tok

@joansumner1930/Tik Tok

Blijkbaar is de 92-jarige daarom niet onderworpen aan wie weet welke richtlijnen om fit te blijven en eet ze wat ze wil, vooral Engels eten dat, ondanks dat ze nu in Spanje woont, haar favoriet blijft. "Ik eet graag patat, Engelse gerechten en zoetigheid, heel veel zoetigheid, maar ook fruit en groenten" - beweerde ze.

Natuurlijk moet er rekening worden gehouden met de goede genetische aanleg waardoor ze een vrij gladde huid heeft, waardoor ze nog zonder problemen kan pronken met haar bikini, en de prettige relatie die ze al enkele jaren heeft met David Winder, 84 jaar oud , wat bijdraagt ​​aan haar gezondheid.

Is het niet geweldig om deze leeftijd te bereiken, maar je 30 jaar jonger te voelen?

Advertisement